- Νέα
DEAFestival 2024 - Συναυλία Μ. Χατζηγιάννη πλατεία Συντάγματος 21 Σεπτεμβρίου!

Στο πλαίσιο του DEAFestival 2024 που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εκδηλώσεων από το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος. Το DEAFestival ολοκληρώνεται με την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια Sign Out Loud συναυλία με ζωντανή απόδοση στη Νοηματική Γλώσσα, που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Το DEAFestival είναι μια εκδήλωση που έλαβε χώρα για πρώτη φορά το 1999 στο Ζάππειο και αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό. Το 2016 στην Τεχνόπολη, το 2017 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το 2018 στο Πεδίον του Άρεως, το 2019 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, το 2021 με διαδικτυακή παρουσία, το 2022 στον χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, και για φέτος, το 2024, στην πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, την Πλατεία Συντάγματος.

Το DEAFestival θα συνεχίσει να ταξιδεύει από πλατεία σε πλατεία, από πόλη σε πόλη. Ο στόχος του είναι να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει και να προάγει την προσβασιμότητα, τη συμπερίληψη και τα ίσα δικαιώματα Κωφών/Βαρήκοων και ακουόντων. Φέτος, το γενικό μας θέμα είναι το «Sign up for Sign Language Rights» και θα περιλαμβάνονται πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις, ομιλίες, εκθεσιακά περίπτερα, κ.α.

Το DEAFestival διοργανώνεται από την ΟΜΚΕ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, την ευγενική υποστήριξη της Ε.Σ.ΑμεΑ και τον 104,6 Μy Radio.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.