- Νέα
Διόρθωση σχετικά με το δελτίο Τύπου «Η έλλειψη συνολικής πολιτικής για τις δομές κλειστής φροντίδας απαξιώνει την αξιοπρέπεια των ατόμων με αναπηρία που διαβιούν σε αυτές»

Σχετικά με το δελτίο Τύπου της 17ης Οκτωβρίου 2024 «Η έλλειψη συνολικής πολιτικής για τις δομές κλειστής φροντίδας απαξιώνει την αξιοπρέπεια των ατόμων με αναπηρία που διαβιούν σε αυτές», η ΕΣΑμεΑ τονίζει, για το περιστατικό στη δομή στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ότι πρόκειται για παλαιότερο γεγονός και όχι για πρόσφατο.

Το περιστατικό ήλθε σε γνώση μας ύστερα από λανθασμένα και ετεροχρονισμένα δημοσιεύματα τα οποία δεν υφίστανται πλέον στον Ιστό.

Το αναπηρικό κίνημα παραμένει αταλάντευτα στον αγώνα για μια συνολική μεταρρύθμιση και αναμόρφωση των δομών κλειστής φροντίδας, στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων που διαβιούν στις δομές.

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.