- Νέα
Συλλυπητήρια για την απώλεια της προέδρου Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου

Η ΕΣΑμεΑ εκφράζει στην οικογένεια και στους οικείους της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου, εν ενεργεία προέδρου Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας, όπως και στα μέλη του αναπηρικού κινήματος της περιοχής, βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά της. 

Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου υπήρξε για δεκαετίες αγωνίστρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων και ιδίως των παιδιών με αναπηρία στην Αργολίδα, ιδρύοντας με το Σύλλογο τα δύο πρώτα ΚΔΑΠμεΑ, αφήνοντας πίσω της σπουδαίο έργο και τα παιδιά της, ως συνήθιζε να νιώθει τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας. Το έργο της θα συνεχιζόταν με τη δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει, ωστόσο έχει αφήσει πίσω ικανούς αγωνιστές και συνεχιστές του οράματός της και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει πραγματικότητα.

Η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 31/01/2023, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας στις 14.00. 


Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.