- Νέα
Συλλυπητήρια για το χαμό του Λευτέρη Παντάζογλου

Ανακοίνωση Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας: «Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας θρηνεί τον αιφνίδιο θάνατο του Οργανωτικού Γραμματέα του, Λευτέρη Παντάζογλου, μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία του.

Προερχόταν από τον χώρο των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων και συμμετείχε στο ΔΣ του συλλόγου για 11 συναπτά έτη, καθώς και στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Καβάλας. Η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον χώρο μας, καθώς υπήρξε ενεργός συντελεστής στις προσπάθειες για την υποστήριξη και την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στην περιοχή.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο του Φρόσω, στα παιδιά του, στα εγγόνια του και στους λοιπούς συγγενείς. Καλό σου ταξίδι φίλε Λευτέρη, θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Το αναπηρικό κίνημα της χώρας συμμετέχει στο πένθος για το χαμό του Λευτέρη Παντάζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, στους οικείους του καθώς και στο αναπηρικό κίνημα της Καβάλας για την απώλειά του.:

«Ο Λευτέρης Παντάζογλου υπήρξε ένας κοινωνικός αγωνιστής του οποίου το έργο άφησε το στίγμα του στην Καβάλα και στους συνοδοιπόρους του. Το αναπηρικό κίνημα είναι πιο φτωχό με το χαμό του. Δεν θα τον ξεχάσουμε, το χώμα ας είναι ελαφρύ».

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.