Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Κατηγορία: Φορείς - Μέλη

Αθήνα: 12/04/2011

ΠΡΟΣ:
Φορείς - Μέλη Ε.Σ.Α.μεΑ & Φορείς Μέλη Αυτών Περιφέρειας Κυκλάδων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
-Δήμαρχο Πάρου, κ. Χ. Βλαχογιάννη
-Εκπροσώπους Ε.Σ.Α.μεΑ. στις Επιτροπές Ελέγχου


Ενημέρωση επί των διαδικασιών χορήγησης νέων αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων στο Δήμο Πάρου


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με το παρόν, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πάρου ανακοίνωσε τη χορήγηση μίας (1) άδειας εκμετάλλευσης σχολάζοντος περιπτέρου στην Δημοτική Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατατίθενται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου – Διεκπεραίωσης – Αρχείου του Τμήματος Διοίκησης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάρου έως και 29 Απριλίου 2011.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών που υποχρεούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Δήμο, μεταξύ των οποίων είναι και το Πιστοποιητικό Αναπηρίας Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του Ν. 2556/1997, οι οποίες είναι γνωστές ως Επιτροπές του Ι.Κ.Α. για τον Ν. 2643/98.

Επομένως, είναι απαραίτητο για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν αιτήσεις και δεν έχουν Πιστοποιητικό Αναπηρίας από τις ανωτέρω Επιτροπές να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό σε υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. για να εξεταστούν από τις εν’ λόγω Επιτροπές.

Σας παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε τα μέλη των Φορέων-Συλλόγων σας, προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους για την άδεια περιπτέρου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ » Φορείς - Μέλη » Ενημέρωση επί των διαδικασιών χορήγησης νέων αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων στο Δήμο Πάρου
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis