Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Κατηγορία: Λοιπά

Αθήνα: 12/05/2015

ΠΡΟΣ:
κ. Ν. Βούτση, Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
- κ. Γ. Κατρούγκαλο, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής
Ανασυγκρότησης
- κ. Θ. Φωτίου, Αναπληρώτρια Υπουργό Κοιν. Αλληλεγγύης
-κ. Ν. Πουλάκη, Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
- κ. Διαμαντοπούλου, Γενική Δ/νση Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
Δ/νση Προσωπικού, Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
- Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ»


Διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, Κ.Δ.Α.Π. - μεΑ. Ι. Βαρδακαστάνης


Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια του υπ' αριθ. πρωτ. 1160/12.05.2015 εγγράφου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ» η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία με την παρούσα επιστολή της, ζητά άμεσα την λήψη μέτρων για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, Κ.Δ.Α.Π.μεΑ «Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ».

Όπως μας γνωστοποιήθηκε στο ανωτέρω σχετικό η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζακύνθου προχώρησε σε αντικατάσταση των δυο υπαρχουσών θέσεων, ΠΕ Ψυχολόγου και ΤΕ Λογοθεραπευτή σε ΠΕ Καλών Τεχνών και ΔΕ Χοροδιδάσκαλου χωρίς όμως να λάβει υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες των ωφελούμενων.

Αυτή η απόφαση μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη γιατί οι τριάντα και πλέον οικογένειες που υποστηρίζονται από το ΚΔΑΠ έχουν άμεση ανάγκη την ψυχοθεραπεία και λογοθεραπεία που τους παρέχεται δωρεάν.

Γίνεται αντιληπτό, με την κατάργηση των θέσεων αυτών οι ωφελούμενοι θα στερηθούν την ψυχοθεραπεία και την λογοθεραπεία μιας και οι οικογένειες τους αδυνατούν να τις υποστηρίξουν οικονομικά.

Κύριε Υπουργέ,

Προσδοκούμε ότι θα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για να εγκριθεί άμεσα η ανανέωση των συμβάσεων 7 ατόμων προσωπικού και συγκεκριμένα του Ψυχολόγου, Λογοθεραπευτή , Θεατρολόγου, Κοινωνικού Λειτουργού, δυο Κοινωνικών Φροντιστών και Οδηγού καθώς και την πρόσληψη ενός Φυσικοθεραπευτή και μιας Καθαρίστριας.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ » Λοιπά » Διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, Κ.Δ.Α.Π. - μεΑ. Ι. Βαρδακαστάνης
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis