Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Δελτίο Τύπου Σωματείου ΑμεΑ Ν. Κορινθίας για το Πανελλαδικό Παν- Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 2 Δεκέμβρη

Το Σωματείο ΑμεΑ Νομού Κορινθίας στηρίζει την κινητοποίηση της Ε.Σ.Α.με.Α. και καλεί τα μέλη του, καθώς και όλα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους να μετέχουν στην κινητοποίηση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. H κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2016, μια ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

Η συγκέντρωση θα γίνει στην Αθήνα στην Πλατεία Ομόνοια στις 10 το πρωί και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Τα άτομα με αναπηρία και με χρόνιες παθήσεις διεκδικούμε ίσες ευκαιρίες στην κοινωνική μας ένταξη καθώς επίσης στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. Διεκδικούν και προασπιζόμαστε τα κεκτημένα δικαιώματα μας στην ιατρική περίθαλψη και τις λοιπές κοινωνικές παροχές οι οποίες είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση του επιπλέον κόστους διαβίωσης που δημιουργείται εν συνεπεία της κάθε αναπηρίας.
Τα άτομα με αναπηρία αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο χωρίς διακρίσεις κοινωνική περιθωριοποίηση και αποκλεισμούς. Για ένα αύριο βασισμένο στην αλληλεγγύη, στο σεβασμό της διαφορετικότητας, και στην ισότιμη αποδοχή μας από την πολιτεία, τους φορείς και την κοινωνία.
Για αυτούς τους λογούς καλούμε όλα τα άτομα με αναπηρία να διατρανώσουν τα δικαιώματα τους μετέχοντας μαζικά στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί εν όψη του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για την αναπηρία.
Το σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Κορινθίας θα διάθεση τουλάχιστον ένα λεωφόρο για την μετακίνηση των μελών του στην Αθήνα.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Δελτίο Τύπου Σωματείου ΑμεΑ Ν. Κορινθίας για το Πανελλαδικό Παν- Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 2 Δεκέμβρη
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis