Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Δελτίο Τύπου Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών για το Πανελλαδικό Παν- Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 2 Δεκέμβρη

Ο ΣΥ.Ν.Ε.Δ στηρίζει και συμμετέχει στο Πανελλήνιο Συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. στις 2 Δεκέμβρη 2016 Στις 10 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας.

Ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών στηρίζει το πανελλήνιο Συλλαλητήριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκέμβρη 2016 στην Πλατεία Ομονοίας στις 10 το πρωί και καλεί τα μέλη του, τις οικογένειές τους του φίλους και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη σε θέματα που αφορούν την χρόνια πάθηση του διαβήτη να συμμετέχουν ενεργά διεκδικώντας την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.
Τα άτομα με διαβήτη που ζουν στη χώρα μας βρίσκονται σε ιδιαίτερα δεινή θέση όπως άλλωστε κάθε χρόνια πάσχοντας. Βαθιά είναι η ανησυχία εκατοντάδων χιλιάδων νέων ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη που μαστίζονται από την ανεργία και βρίσκονται ανασφάλιστοι, ενώ οι υπηρεσίες του δημοσίου συστήματος υγείας υποβαθμίζονται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο.
Δεν μπορούμε άλλο να κοιτάμε άπραγοι μπροστά στη φημολογία που κυριαρχεί για επικείμενη περικοπή των προνοιακών επιδομάτων. Δεν μπορεί να μένουμε άπραγοι μπροστά στην αδράνεια της πολιτείας για τη λήψη ουσιαστικών δημόσιων πολιτικών για την υγεία μας. Δεν μπορεί να μένουμε άπραγοι μπροστά στο ακανθώδες ζήτημα της ανεργίας, η οποία πλήττει σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση.
Η συμμετοχή μας στην αγωνιστική κινητοποίηση της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της στις 2 Δεκέμβρη 2016 αποτελεί χρέος και υποχρέωσή μας για να προστατέψουμε τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματά μας.
Η συμμετοχή του ΣΥ.Ν.Ε.Δ θα είναι μαζική και αγωνιστική.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Δελτίο Τύπου Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών για το Πανελλαδικό Παν- Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 2 Δεκέμβρη
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis