Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


«Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. την εβδομάδα 12-15 Νοεμβρίου

Πυκνώνουν οι επισκέψεις των στελεχών της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» στους Δήμους της Αττικής, με αυξανόμενο ενδιαφέρον από πλευράς δημοτών με ή δίχως αναπηρία, που αναζητούν λύσεις σε προβλήματά τους και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας ή της επαφής τους με το κράτος.

Για αυτή την εβδομάδα, οι επισκέψεις της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» διαμορφώνονται ως εξής:

-          Την Τρίτη 12/11 η υπηρεσία θα βρίσκεται στον Δήμο Κορυδαλλού στο Κέντρο Κοινότητας, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, από τις 9 π.μ. έως τις 11 π.μ. Την ίδια ημέρα από τις 11.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. θα είναι στο χώρο της Πρόνοιας, Μαρμαρά 26 στο Αιγάλεω.

-          Την Τετάρτη 13/11 στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού στο Κέντρο Κοινότητας, Λ. Δημοκρατίας και Ι. Μέρλα 10 π.μ.- 12 π.μ. Στο Ίλιον θα η υπηρεσία θα βρίσκεται την ίδια ημέρα στην Κοινωνική Υπηρεσία (Νέστορος 101) από τις 12:30 μ.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

-          Την Πέμπτη 14/11 οι δημότες Γλυφάδας μπορούν να συναντηθούν με τα στελέχη του «Διεκδικούμε Μαζί» στο Κέντρο Κοινότητας,  Καραϊσκάκη 34 και Τσιτσάνη, από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ.

-          Την Παρασκευή 15/11, 10 π.μ. - 12 μ.μ. στο Κέντρο Κοινότητας Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Μικράς Ασίας 143, 10 π.μ. - 12 μ.μ. Κέντρο Κοινότητας Παλαιού Φαλήρου, Αγίου Αλεξάνδρου 77 και στο Κέντρο Κοινότητας Καλλιθέας, Ελευθερίου Βενιζέλου 156, από τις 13:00 μ.μ. έως τις 15:00 μ.μ.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ε.Σ.Α.μεΑ. και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η Ε.Σ.Α.μεΑ. λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες,  οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις  της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους Φορείς της Α/ βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ. μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://www.esamea.gr/

Επικοινωνία:  Δευτ.-Παρ., 8.00-16.00,     τηλ.:  +302109949837,    φαξ.:  +302105238967, e-  mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » «Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. την εβδομάδα 12-15 Νοεμβρίου
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis