Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Ευχές για Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στέλνει σε όλους τις θερμότερες ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος 2021. Το Γραφείο Τύπου θα απουσιάσει για λίγες ημέρες, η ΕΣΑμεΑ όμως και ειδικά η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» θα λειτουργεί κανονικά στις ίδιες ώρες στο 2109949837, εκτός των αργιών.

Παρατίθεται το φετινό μήνυμα από τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη σε βίντεο με διερμηνεία στη νοηματική και σε γραπτό κείμενο.
Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά!
https://youtu.be/HFDwwQ-DBBA 
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,
Σε λίγες ημέρες το 2020 ολοκληρώνει τη διαδρομή του. Μια χρονιά γεμάτη ανασφάλεια, φόβο, αβεβαιότητα, συναισθήματα που νομίζω τα έχουμε νοιώσει όλοι μας. Με το λυκόφως του 2020 έρχεται το γλυκό λυκαυγές του 2021. Υπόσχεται να είναι η χρονιά της απελευθέρωσης από την πανδημία. Αυτό για να γίνει θα πρέπει ο καθένας και η καθεμιά από εμάς να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Και να πάρουμε την απόφαση να συμμετέχουμε και ατομικά και συλλογικά και αποφασιστικά στον εμβολιασμό.
Το 2020 βρήκε το αναπηρικό κίνημα στην πρώτη γραμμή. Από την πρώτη μέρα της πανδημίας δώσαμε τη μάχη να προστατέψουμε τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, δώσαμε μάχη για τις υπηρεσίες, τις δομές, την υγεία. Δύσκολη χρονιά΄, δοκιμαστήκαμε όλοι μας. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μας αλληλεγγύη στις οικογένειες που έχασαν ένα δικό τους άνθρωπο και που χάνουν κάθε μέρα, λόγω κορωνοϊού, και που οι πιο πολλοί από αυτούς ήταν άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη μας στους ήρωες της πρώτης γραμμής, στο υγειονομικό προσωπικό, στους γιατρούς του ΕΣΥ, που δίνουν τη μάχη για να μας προστατέψουν από τον ιό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πανδημία αλλάζει δραματικά τον τρόπο που οργανώνονται οι κοινωνίες και οι οικονομίες, ο τρόπος που ζούμε. Και δεν υπάρχει και καμία αμφιβολία, ότι για να είμαστε παρών και την επόμενη μέρα με λογισμό και γνώση, πρέπει με αποφασιστικότητα να εργαστούμε για να μη μείνουμε εκτός. Συνεχίζουμε αταλάντευτα για τη προστασία των δικαιωμάτων, για τη διασφάλιση συνθήκων διαβίωσης όπως πρέπει για όσους ζουν στη χώρα με αναπηρία, χρόνια πάθηση και των οικογενειών τους.
Σας εύχομαι εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ και του προσωπικού της «Χρόνια Πολλά», με υγεία, δύναμη, αλληλεγγύη. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, για να είμαστε πρωταγωνιστές των αγώνων για τα δικαιώματά μας για την προστασία των ατόμων με αναπηρία από το νέο αποκλεισμό και τη νέα φτώχεια.
Το 2021 να μας βρει δυνατούς στην πρώτη γραμμή.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Ευχές για Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis