Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας πύλης του SocialCrafts

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας πύλης SocialCraftshttps://portal.socialcrafts.eu

 

Στόχος μας με αυτήν τη νέα πύλη είναι σας προσφέρουμε μια φιλική εμπειρία περιήγησης για να αναζητήσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα.

e-promo-buyers-GR copy

 

Κάθε αγορά από δημιουργούς της πλατφόρμα μας αυξάνει το εισόδημα μειονεκτούντων ατόμων που αγαπούν να συμμετέχουν σε δημιουργικές ομάδες οι οποίες μοιράζονται ένα εξαιρετικό όραμα: Να μην αφήσουν κανέναν πίσω!

Όλοι οι τεχνίτες μας είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν ευκαιρίες εργασίας σε άτομα με αναπηρία και άτομα που αντιμετώπιζαν αποκλεισμό από την αγορά εργασίας.

 

 

Πώς να αναζητήσετε αντικείμενα (προϊόντα) και συλλογές καλλιτεχνών (καταστήματα);

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους θεματικούς μας καταλόγους ή τη γραμμή αναζήτησης. Εάν χρειάζεστε να επικοινωνήσετε με έναν παραγωγό σχετικά με ένα προϊόν που παρουσιάζεται στην πλατφόρμα μας ή εάν θέλετε να συζητήσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε καταστήματος.

 

 

Ποιοί είναι οι πωλητές;

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων (ή οι «παραγωγοί») που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα μας είναι κοινωνικές επιχειρήσεις που προωθούν την εργασιακή ένταξη ευάλωτων ατόμων. Είναι πλήρως ανεξάρτητοι και δημιουργούν τις δικές τους συλλογές (onlineshop) και διαχειρίζονται τις δικές τους πωλήσεις.

 

e-promo-sellers-GR copy

 

Είσαι παραγωγός χειροτεχνίας και θέλεις να γίνεις μέλος στην πλατφόρμα μας για να προωθήσεις τα καλούδια σου;

Πρώτα, θα πρέπει να συνδεθείς ή να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό SocialCrafts. Επέλεξε ένα όνομα καταστήματος που αν αντικατοπτρίζει το στυλ σου, περιέγραψε την ενταξιακή πολιτική της επιχείρησής σου, καταχώρισε τα προϊόντα σου και είστε έτοιμος για το διεθνές ντεμπούτο σου.

Χρειάζεσαι βοήθεια για τη δημιουργία του νέου σου e-shop ή για την καταχώρηση και παρουσίαση των εμπορευμάτων σου;

Αξιοποίησε τις υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρουμε δωρεάν στους νέους ιδιοκτήτες καταστημάτων και άφησέ μας να βοηθήσουμε με την επωνυμία και το μάρκετινγκ της επιχείρησής σου. Άσε τους ειδικούς μας να κάνουν μια επαγγελματική φωτογράφηση των δημιουργιών σου και να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις στον κόσμο του SocialCrafts.

Είσαι νέος παραγωγός ή θέλεις να αναπτύξεις καλύτερα την επιχείρησή σου;

Δες τι άλλο προσφέρουμε σε νέους παραγωγούς χειροτεχνίας:

  • Συμβουλές και υπηρεσίες υποστήριξης για την ανάπτυξη υφιστάμενων και νέων παραγωγικών μονάδων στον τομέα των χειροτεχνιών (εμπορική & επιχειρηματική ανάπτυξη)
  • Συμβουλές και υπηρεσίες υποστήριξης για τη δημιουργία νέων ΚοινΣΕπ στον τομέα των χειροτεχνιών (κοινωνική επιχειρηματικότητα) οι οποίες να συνδυάζουν χαρακτηριστικά επιχείρησης «Συλλογικού και Παραγωγικού Σκοπού» (προστασία και διατήρηση παραδοσιακών τεχνών) και «Ένταξης» (απασχόληση ευάλωτων ατόμων)
  • Συμβουλές και υπηρεσιών υποστήριξης για τη βελτίωση της φιλικότητας των επιχειρήσεων σε πολίτες με αναπηρία, σύμφωνα με το Πρότυπο του ΕΛΟΤ 1439:2013 «Οργανισμός φιλικός σε πολίτες με αναπηρία–Απαιτήσεις και συστάσεις» (προσβάσιμες υποδομές, υπηρεσίες και προϊόντα)
  • Συμβουλευτική για τη βελτίωση των προσωπικών τους ικανοτήτων, όπως ενδυνάμωση του αυτοσεβασμού και της αυτοπεποίθησης, εύρεση εργασίας, καθοδήγηση για τη διατήρηση θέσης εργασίας, κ.λπ. (προσωπική ανάπτυξη)
  • Κατάρτιση για τη βελτίωση δεξιοτήτων σε τομείς της χειροτεχνίας, μαθητεία σε χειροτεχνίες της επιλογής τους, κ.ά. (ανάπτυξη δεξιοτήτων)
  • Υποστήριξη για την (επαν-)ένταξη στην ευρύτερη αγορά εργασίας, δηλαδή και σε τομείς άλλους από αυτόν της χειροτεχνίας (ένταξη στην αγορά εργασίας)

 

 

Ανήκεις σε κάποια ευάλωτη ομάδα και θέλεις να βρεις δουλειά στον κλάδο της χειροτεχνίας;

Επικοινώνησε μαζί μας και άσε μας να σου παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για σένα:

 

 

Είμαστε σίγουροι ότι στη νέα ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Εάν έχετε οτιδήποτε που θα θέλατε να μας στείλετε σχετικά με την εμπειρία σας με τον ιστότοπο, στείλτε μας ένα email.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα μας ιστοσελίδα, που είναι εύκολη στην πλοήγηση, πλήρως προσβάσιμη (WCAG 2.0 AAA) και πιο φιλική προς κάθε χρήστη.

 

 

Η δικτυακή πύλη SocialCrafts έχει υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Έργου «Χειροτεχνίες & κοινωνική οικονομία: Μοχλός για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας InterregV-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020»

Programme-SocialCrafts Logo lowres

 

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Ανακοινώσεις » Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της νέας πύλης του SocialCrafts
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Γενική πολιτική | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis