Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.:

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία www.esaea.gr

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1989 με σκοπό την ανάπτυξη στρατηγικού έργου και συστηματικού ελέγχου της Πολιτείας σε θέματα ατόμων με αναπηρία.

Σήμερα, η Συνομοσπονδία μας επιδιώκει να είναι μία οργάνωση περισσότερο ανοιχτή και αποτελεσματική τόσο για τις οργανώσεις – μέλη της όσο και για τα ίδια τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, ανεξάρτητα από το αν συνδικαλίζονται ή όχι.

Η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και η δημιουργία του νέου διαδικτυακού τόπου www.esaea.gr μάς δίνει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένης και αξιόπιστης πληροφόρησης για κάθε επισκέπτη, άτομο με αναπηρία ή μη, με σκοπό την ταχεία και άμεση ενημέρωσή του, τη θεμελίωση της διεκδίκησής του ή τον εμπλουτισμό της μελέτης του σε θέματα αναπηρίας.

Στη νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο και το πλαίσιο δράσης μας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την πολιτική και τις θέσεις που αναπτύσσουμε, τις έρευνες που διεξάγουμε κα τις πρωτοβουλίες που συμμετέχουμε καθώς επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νέα μας ιστοσελίδα συμμορφώνεται πλήρως με τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη της είναι ευγενική προσφορά του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας – Ινστιτούτου Πληροφορικής προς τη Συνομοσπονδία και τα άτομα με αναπηρία της χώρας. Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή και Διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής κ. Κώστα Στεφανίδη και την ομάδα του για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους.

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία www.esaea.gr
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis