Αρχή σελίδας
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις
Φόρμα επικοινωνίας
Μέγεθος:

Αντίθεση:

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία

Μενού

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ:

λογότυπo του EDF λογότυπo του EPF

 

Λογότυπα ISO 9001 και UKAS

Κυρίως περιεχόμενο της σελίδας

Αρ. Πρωτ.: 588

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιάννη Μάνεση της Ζακύνθου

Με μεγάλη θλίψη η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και ο πρόεδρός της Ιωάννης Βαρδακαστάνης ανακοινώνουν το θάνατο του πρώην Προέδρου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ», φίλου και συνοδοιπόρου Ιωάννη Μάνεση. Ο Ιωάννης Μάνεσης έχασε τη μάχη του για τη ζωή μετά από αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Ιωάννης Μάνεσης διατέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ενώ τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Προέδρου. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα συνεπή αγωνιστή για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στο νησί της Ζακύνθου.

Αγαπημένος στην κοινωνία του νησιού, θα τον θυμόμαστε για τη μαχητικότητα και την αξιοπρέπειά του στη ζωή και στην ασθένεια. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα 30 Απριλίου και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό Παναγίας στον Παντοκράτορα Ζακύνθου.
Επιθυμία της οικογένειας του Γιάννη Μάνεση, την οποία συλλυπείται όλη η οικογένεια της ΕΣΑμεΑ, είναι αντί στεφάνων να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σωματείων Ατόμων με Αναπηρία Ζακύνθου οι «Ποπολάροι».
Δήλωση προέδρου ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνη: «Ο Ιωάννης Μάνεσης, πιστός στην παράδοση που γεννήθηκε στην Ζάκυνθο των Ποπολάρων, αγωνίστηκε με ήθος και εντιμότητα αλλά και με απέραντη σεμνότητα, όχι μόνο για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στον νησί αλλά και για τη Ζάκυνθο στο σύνολό της. Ο θάνατός του στερεί από την οικογένειά του, από τη ζακυνθινή κοινωνία και από το αναπηρικό κίνημα ένα εξέχον μέλος του. Αποχαιρετούμε το φίλο μας Γιάννη Μάνεση με τη δέσμευση ότι το έργο του θα συνεχιστεί και θα δικαιωθεί.
Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε και συμπατριώτη Γιάννη».

Εκτύπωση
PDF
Πλήρης οθόνη
Αρχείο ήχου
Αποστολή περιεχομένου με email

Αρχή

Βρίσκεστε: ΑΡΧΙΚΗ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » Δελτία τύπου » Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιάννη Μάνεση της Ζακύνθου
Ο παρόν διαδικτυακός τόπος συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές: valid xhtml | valid css | valid wcag | valid wcag

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

© Ε.Σ.Α.μεΑ. 2017 | Όροι & Προϋποθέσεις | Προσωπικά δεδομένα | H πολιτική μας για τα Cookies | Αρχή της σελίδας

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Ελ. Βενιζέλου 236, 16341 Ηλιούπολη, Αθήνα • Τηλ. 210 9949837 • Φαξ: 210 5238967 | Σχεδίαση & Υλοποίηση: europraxis